Reetta Vee iso valkoinen pooloneule
Ai että olen odottanut sopivaa hetkeä vetäistä poikaystävän vanhat farkut jalkaan. Nämä saavat toimia omana kontribuutionani tänä keväänä villitsevään leveälahkeisten housujen buumiin. Tosiasiassahan nämä ovat aika kaukana leveistä lahkeista, mutta ei nyt olla niin pikkutarkkoja. Aika paljon leveämmät nämä kuitenkin ovat kuin pillifarkut.

Tuskinpa luovun pillifarkuista koskaan kokonaan, mutta on mukavaa, että muitakin farkkutrendejä alkaa näkyä enenevissä määrin. Jos ihan totta puhutaan, pillifarkut ovat jo pitkään näyttäneet  omalla tavallaan vähän nähdyiltä ja jotenkin hiukan turhan yritteliäiltä… Omaa silmää miellyttää entistä enemmän vähän rennommat lahkeet, kuten kasarihenkiset mammafarkut tai nämä leveälahkeiset. Kummissakin on jotain kovin raikasta pitkän pillifarkkukauden jälkeen. Ja taisi olla jo aikakin! Onhan tässä pääosin pillilahkeissa kuljettu jo lähes kymmenen vuotta, jos ei hetkellisiä boyfriend-farkkupäiviä oteta lukuun.

Nämä kuvat otettiin muuten ystäväni Tiian kanssa ja hyviä otoksia kertyi kameraan niin monta, että oli lopulta pakko jakaa kuvat kahteen postaukseen. Toinen setti asukuvia leveälahkeiset farkkujen kanssa tulossa siis!

Päällä asukuvissa:
oversized-pooloneule / h&m / farkut – poikaystävän vanhat / laukku – Zara / nilkkurit – Bianco

Reetta V iso valkoinen neule ja leveälahkeiset housutReetta V iso valkoinen pooloneule, leveälahkeiset farkut ja musta laukku
reetta vee
Kuvat – Tiia Leppäkoski

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *