Leoparditakki 1Ei ole mikään salaisuus, etten juuri pidä marraskuusta. Viimeiset 30 päivää on vaivannut armoton väsymys, loputon pastahimo, jatkuva flunssa, erinäiset selkä- ja niskakivut sekä yleinen saamattomuus. Syytän kaikesta marraskuuta.

On tehnyt mieli vain käpertyä pörröviltin alle ja pysytellä kaukana kaikesta, mutta kun on aikuinen ja sellasia velvollisuuksia kuin vaikkapa työ, on pitänyt kerätä itsensä ja jaksaa. Vaikka sitten pienellä kiukulla ja vahvan kahvin voimalla.

Onneksi on kuitenkin asioita, jotka tekevät marraskuusta vähän siedettävämmän. Yksi niistä on pörröinen leoparditakki, joka ajaa vähän saman asian kuin se pehmoinen viltti siellä kotosalla: se on lämmin, pehmeä ja suojaa marraskuulta.

Leoparditakki 3Leoparditakki 5Leoparditakki 2Leoparditakki Zarasta
Pure Wasten kierrätyspuuvillainen t-paita PUFista
Farkut, GinaTricot
Laukku Biancosta

Pörröinen takki ja tarpeeksi villi kuosi ovat täydellinen vastakohta kylmälle, ankealle ja pimeälle marraskuulle. Lisäksi karvatakki päällä tuntee olonsa ihan käveleväksi teddykarhuksi ja se jos jokin saa hymyn huulille silloinkin, kun ketuttaa.

Leoparditakki 4Ostin takin jo muutama vuosi sitten ja hetken aikaa se ehti olla myös ystävän vaatekaapissa. Just nyt olen kuitenkin äärettömän onnellinen, että se on päätynyt takaisin minulle. Ja mahtuu vieläpä päälle, sillä vielä vuosi sitten ei mahtunut.

Takin voi muuten bongata ainakin tästä postauksesta ja tästä postauksesta.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *