Ajaton Finland villakangastakki 2Tämän hetken lempitakkini on ostettu viikko sitten kirpputorilta. Niskassa lukee Ajaton Finland ja pesulapussa villa. Ei ole tehnyt mieli pukeutua mihinkään muuhun sen jälkeen, kun tämän löysin.

Oikeasti takki on oversize-mallinen, mutta minä olen käyttänyt sitä toiseen takkiin kuuluvan vyön kanssa. Toimii miten päin tahansa, juuri nyt se miellyttää tällaisenä.

Ajaton Finland villakangastakki 1Ajaton Finland villakangastakki 3 Takki kirpputorilta
Farkut GinaTricot
Kengät Biancosta
Kaulahuivi Balmuirilta

Vielä hetki sitten kuvittelin, että kaapista puuttuu vaaleanharmaa takki, mutta todellisuudessa taisin kaivata vain yksinkertaista ja sopivan rennon näköistä mustaa. Tällaista lämmintä, muhkeaa, isoa ja joka tilanteeseen sopivaa. Plussaa siitä, että se muistuttaa kylpytakkia ja saa näyttämään siltä kuin olisi juuri noussut sängystä. Ja sitten vielä lisää plussaa siitä, että se on elämää nähnyt.

Ajaton Finland villakangastakki 4Aika harvoin kirpputoreilta mitään ostamisen arvoista löytyy, mutta sitten välillä kuitenkin jotain tällaista: jollekin toiselle turhaa ja minulle aarre.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

4 thoughts on “ Lempitakki ”

  1. On kyllä todellakin kivan näköinen takki :) Harvoin kirppareilta tosiaan tekee mitään superlöytöjä, mutta onneksi välillä osuu ihan helmiä kohdalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *