Kun poikaystävä herää lauantaiaamuna aivan liian aikaisin karatakseen maailmalle ja yhteinen aamupala jää haaveeksi, voi vain rohmuta kummankin tyynyt itselleen, nukkua pitkään ja iloita sälekaihtimien väleistä kurkkivasta aamuauringosta.

kvinoapuuro aamupala 2Yhteiset aamupalat ovat ihania, mutta onhan tässä sekin hyvä puoli, että voi nousta lakanoiden välistä juuri silloin, kun itse haluaa, ja syödä aamupalaksi juuri sitä, mitä eniten mieli tekee. Eli keittää kaikessa rauhassa sellaista puuroa, johon arkena ei jaksa nähdä vaivaa sekä juoda kuppi kahvi kaikessa hiljaisuudessa suosikkilehteä lukien.

Aiemmin lempparini oli kookosmaitoon keitetty kaurapuuro, nyt olen hulluna kvinoapuuroon. Siinä on veikeän rapsakka koostumus ja se maistuu ihanalta maapähkinävoin, banaanisiivujen ja jäisten puolukoiden kanssa.

Kvinoa puuro aamupala 1Mikäs tässä siis. Seuraavaksi Street Food Carnivaliin ja Uuden Muotoilun Kevätmarketiin. Ihanaa lauantaita!

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *