kuparitarjotin_sohvapoyta_1
Heti kun pääsin sanomasta, että puhtaan valkoinen minimalismi kiinnostaa, on varmaan hyvä postata tämä kuva kuparilautasesta olohuoneen sohvapöydällä? Lautanen tosin tuli kotiin jo ennen joulua ja maalausurakan jälkeen on vielä epäselvää, saako se jäädä tuohon vai siirtyä jonnekin muualle.

Vaikka juuri nyt äärimmilleen viety minimalismi kiinnostaa, voin vain arvailla, ettei kyseessä ole kovin pitkäikäinen ratkaisu. Ennemmin tai myöhemmin alan takuulla kaipaamaan pientä rosoisuutta ja yksityiskohtia – jotain, mikä tuo asuntoon persoonaa.

Toin kuparilautasen syksymmällä vanhempieni luota, kun sain päähäni, että tällaisia oli joskus roikkunut lapsuuden kotini seinällä. Äiti kaivoi pyynnöstäni lautaset kaapin pohjalta, kertoi mistä mikäkin niistä on tuotu ja minä koitin sitten valita kauneimman. Valitsemani lautanen on muistaakseni vanhempien matkamuisto Iranista (Korjaa äiti, jos olen väärässä!).

Tämän hetken sisustusfilosfiani on sellainen, että hankin kotiini vain asioita, joita oikeasti tarvitsen tai jotka ovat mielestäni erityisen kauniita. Ja jo olemassa olevista esineistä, jotka eivät kumpaankaan kategoriaan kuulu, hankkiudun eroon parhaani mukaan. Samalla yritän pohtia, kuuluu mehulinko ensimmäiseen kategoriaan vai ei. Sellaisen kun kovasti haluaisin tällä hetkellä.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.