koti 2Mitä pimeämmiksi päivät käyvät ja kylmemmäksi ilma muuttuu, sitä enemmän kiinnostaa oma koti. Ja sitä tärkeämpää on, että koti tuntuu kodilta.

Ilmoitin poikaystävälle tuossa yhtenä leppoisana torstaina Karussa nautitun illallisen jälkeen, että nyt kuules aletaan mööbeliseeraamaan. Raukkaparka luuli kai saavansa rentoutua, mutta joutuikin kantamaan sohvaa ja sänkyä asunnon puolilta toisille.
Jep, oon aika ihana tyttöystävä.

Siinä sitten huonekalutetristä sopivasti pelattuamme – kun sänky oli käännetty poikittain alkoviin ja sohva nostettu ikkunan alle, telkkari toiselle puolelle olohuonetta ja vaaterekki keskelle kaikkea – rojahdimme sohvalle ja fiilistelimme uutta järjestystä. Ihan kiva.

Sängyn paikka on nyt ainakin just eikä melkein, sillä kumpikin meistä on nukkunut muutoksen jälkeen jotenkin erityisen hyvin. Sohvasta sen sijaan en ole varma, mutta ongelma ei taida olla paikassa, vaan sohvassa itsessään. Se kun saisi olla sopivasti elämää nähnyt Chesterfield. Ehkä tämän kanssa voi kuitenkin elää, ainakin siinä on hyvä rötvätä.

Kaivoin myös leopardikuvioisen karvaviltin kaapista ja heitin sängyn päälle. Pörröinen peitto on parasta, mihin voi kylminä syysiltoina hautautua. Ja ne illat saavat muuten tulla nyt, olen varautunut. On kynttilät ja kaikki. Monta pulloa hyvää punaviiniäkin. Netflix vain puuttuu, sillä poikaystävä kielsi ottamasta sitä. Se kuulemma pilaa parisuhteen ja vapaa-ajan.
Taidan olla samaa mieltä.

KOTI 1koti 6koti 5

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

1 thought on “ Kun oma koti kiinnostaa enemmän ”

  1. Ihan samoissa fiiliksissä täällä! Ihana olla kotona, hautautua viltin sisään, rakentaa pesä tyynykasoihin sohvannurkkaan. Ja lukea uusia blogisuosikkeja, kuten tätä sinun! Mahtavaa että kävit linkittelemässä, jäänkin mielenkiinnolla seurailemaan :)

    Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *