harmaa iso palmikkoneuletakkimuotibloggaaja päivän asua cute close upmuotbloggaajan asukuva
Päätin jo syksyllä, että kun tammikuussa palataan Kööpenhaminasta, alkaa dieetti (kuten kaikilla muillakin). Nyt, vajaat kaksi kuukautta myöhemmin, kuvien vyöllä kurotut boyfriend-farkut töröttävät sen verran ikävästi napakan topin alta, että paljastavat tapahtuneen muutoksen. Tahti on hidas, mutta hyvä niin – eihän tässä mikään kiire ole. Ja sen verran niitä kiloja saisi pudota, etteivät ne ihan hetkessä katoa. Suurimpina motivaattoreina toimivat lupa hankkia mehulinko, kun ollaan puolessa välissä ja se, ettei uusia farkkuja voi vaan ostaa kesken dieetin, sillä tuumakoko saattaa vielä muuttua ratkaisevasti.

Ja nyt kun kailotin tätä julkisesti täällä blogissa, ei ole enää mahdollisuutta olla onnistumatta, sillä ylpeys ei kyllä mitenkään antaisi periksi tulla myöntämään, ettei se dieetti kovin kauaa jatkunutkaan. Tiedän, että ennen ja jälkeen -kuvat olisi kiehtovaa katsottavaa, mutta en ole ollut järin innoissani ennen-kuvien ottamisesta saati sitten julkaisemisesta, joten niitä ei yksinkertaisesti ole otettu. Vaaka & isoksi käyvät vaatteet saavat siis toimia mittareina ja voitte uskoa, että kun tavoite on saavutettu, tulen takuulla huutelemaan asiasta täällä.

Kuulisin enemmän kuin mielelläni, jos jollakulla muulla on samanlainen projekti meneillään ja miten alkuvuosi on mennyt! Itse olen ruokavalion suhteen ihan sinut, mutta eniten ketuttaa, ettei aika tunnu millään riittävän kunnon yöuniin, työhön, harrastuksiin, ystäviin ja liikkumiseen.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *