Tahtoisin asua sellaisessa kodissa, joiden kuvia olen tallentanut Pinterest-kansioni täyteen.

Haaveilen loft-asunnosta, jonka kaikki huoneet ovat yhtä suurta tilaa, ikkunat ulottuvat metrien korkeuteen, seinät ovat tiiltä tai betonia ja kaikki on samaan aikaan karua ja kotoisaa. Haaveilen design-huonekaluista, vaaleanpunaisista pellavalakanoista, marokkolaismatosta ja ateljeesta, tyynyröykkiöistä sohvalla ja sängyllä, kirjahyllystä ja siitä, että kaikki on harkittua ja huoletonta, niin kuin sisustuskuvissa aina. Sotkuja ei näy, eikä muuten televisiotakaan.

Mutta sitten kuitenkaan en tahdo tulla työpäivän päätteeksi kuvankauniiseen kotiin ja ajatella, että jokin ei nyt vaan toimi.

On asioita, jotka näyttävät kauniilta kuvissa. Ja sitten on asioita, jotka tuntuvat oikeilta. Niin kuin vaikkapa leopardikuvioinen karvaviltti, jonka alle voi pakkaspäivinä ja muinakin käpertyä katsomaan Skamia. Ei kauhean kaunis, vaan aika överi, mutta ihan parasta.

Välillä on myös vaikea erottaa, mistä asioista oikeasti pitää ja mihin on ihastunut vain siksi, että sen on nähnyt niin monta kertaa Instagramissa, Pinterestissä ja blogeissa.

Tähän kotiin muuttaessamme luovuimme kaikesta ihan kivasta ja säästimme vain suosikkimme. Juuri nyt sisustus on siis aika askeettinen. Tästä on kuitenkin hyvä alkaa rakentaa kotia suosikkijutuilla. Niiden löytäminen onkin aikamoista etsimistä, löytämistä ja fiilistelyä.

Tällä hetkellä ihastuttavat ainakin Hakolan Day-nojatuoli, Saanan ja Ollin matot ja BLOUNin käsinpuhalletut valaisimet.

 

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *