Alina Piu villapipoKontrastit kiinnostavat pukeutumisessa taas enemmän kuin hetkeen. Olen jakanut blogin Facebook-sivulla joka torstai vanhoja postauksia vuosien varrelta ja samalla inspiroitunut niistä itsekin. Kolme vuotta sitten kontrastit olivat se juttu pukeutumisessa: rentojen asujen kanssa käytin korkoja, liian asiallisen näköiset kokonaisuudet kruunasin pipolla, naiselliset hameet saivat kaverikseen jotain ronskia.

Sittemmin koko vastakohta-ajattelu on vähän unohtunut, mutta nyt taas muistunut mieleen. Esimerkiksi bleiserin ja pipon yhdistelmä ei periaatteessa ole kovin erikoinen, mutta silti kuitenkin aika veikeä.

Sama juttu muuten miesten pukeutumisessa: pikkutakin ja pipon yhdistelmä on jotenkin ihan kauhean kutkuttava. Samoin tennarit tumman puvun kanssa.

Alina Piu, Selected Femme, 2 handBiancon aukkonilkkurit2hand-jakku Kontista
Mekko Selected Femme
Kengät Biancosta
Alina Piun villapipo PUFista

Syksyn heittämällä parhaaksi ostokseksi nousi viime viikolla PUFin kemuista ostettu lampaanvillainen pipo, joka sopii niin kauppareissulle, työpaikalle kuin iltalenkillekin. Tai no sopiiko vai, siitä voidaan ehkä olla montaakin mieltä, mutta ainakin käytän sitä monta kertaa päivässä. Parasta etenkin nyt, kun räntäsateet virallisesti ovat täällä. Eivät muuten tunnu yhtään niin pahalta, kun heittää lämpimän takin niskaan, paksun kaulahuivin kaulaan ja pehmeän pipon päähän. Niihin on hyvä hautautua, kun marraskuu tuntuu ihan liian marraskuulta.

Alina Piu, Selected Femme, 2hanTuntuu muuten aikas kivalta, että kun on nimenomaan etsinyt pipoa (joka mahtuu myös sinne pyöräilykypärän alle), löytää sen kotimaiselta suunnittelijalta. Ja muuten: Alina Piulla on pipojen lisäksi myös samasta unelmanpehmeästä lampaanvillasta valmistettuja kaulahuiveja. Siis juuri sellaisia simppeleitä, jotka sopivat yhteen lähes kaiken kanssa ja tekevät talvesta asteen verran pehmoisemman.

Kuvat – Siiri Saarela

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Pipon verran pehmeämpi talvi ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *