reetta vahanen blogi villahattuLupasin vuodenvaihteessa reissata mahdollisimman paljon, joten tässä sitä nyt sitten reissataan. Tällä kertaa muutamaksi päiväksi Gdanskiin – peukut pystyssä sen puolesta, ettei ihan kaikki paikat ole kiinni pääsiäisen johdosta ja että sää olisi kelvollinen, Foreca kun lupailee Puolaan just nyt +5 astetta ja sadekuuroja. Taitaa olla parasta pakata matkalaukkuun sadetakki ja sontikka.

Gdanskiin lähdetään tällä kertaa ilman matkaoppaita ja olo on hiukan orpo. Toiveissa on haahuilua vanhassa kaupungissa, hyviä ravintoloita ja muistikortillinen kauniita valokuvia, ehkäpä pari museotakin. Nyt vielä ehtisi vinkkaamaan kaikki Gdanskin must-jutut!

villahattu – h&m / neule – Filippa K

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Kohti Gdanskia ”

  1. Haahuilu onkin ihan parasta reissutekemistä! Instassa olenkin jo reissukuvia ihastellut, matkapostausta odotellessa :)

    1. Kamerassa onkin muutamia satoja kuvia! Toivotaan, että käsitteleminen sujuu näppärästi, niin pääsee kirjoittamaan postaustakin. :) Ja haahuilu on todellakin parasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *