Bikinis & a straw hatPohjois-Espanjan matkaa on suunniteltu hartaasti koko alkuvuosi ja nyt yhtäkkiä se onkin tässä, jotenkin ihan yllättäen. Tänään lähdetään: ensin Turusta Helsinki-Vantaalle, sitten Madridista Burgosiin ja torstaina Burgosista San Sebastianiin, joka toimii meidän tukikohtana lähes koko loman ajan. Epäselvää vielä on, minne vuokra-auto meidät matkan aikana vie. Ideoita ja vaihtoehtoja on tolkuttomasti aina La Riojan viinialueesta raunioituneesiin luostareihinn ja muutamaan upeaan luonnomaisemaan.

Haasteita matkavalmisteluihin on tuottanut sellainen varsin onnekas sattuma, että normaalisti suhteellisen viileään Pohjois-Espanjaan on torstaina iskemässä alkukesäinen helleaalto, joka laittoi pakkaussuunnittelmat ihan uusiksi. Eli kun alunperin olin ajattelut ottavani mukaan lähinnä boyfriend-farkut ja pellavapaitoja, piti nyt pakata laukkuun myös vähän kevyempää vaatetta. Ei auttanut muu kuin lisätä matkalaukkuun olkihattu ja kasa hellemekkoja. Onneksi kävin viime viikolla ostamassa aurinkorasvaa. Laukkuun on pakattu myös farkkusortsit, mutta ajatus paljaista kintuista tuntuu aika hurjalta, kun sortseja on pitänyt päällä viimeksi vajaa vuosi sitten.

Viimeisen viikon ajan olen myös pinnaillut Bucketlist-boardiini Pinterestissä mitä upeampia kohteita ympäri Baskimaata ja pikkuhiljaa on alkanut tuntua siltä, ettei viikko riitä millään! Katsotaan nyt, minne päädytään: ajateltiin antaa fiiliksen ja sattumien johdattaa.

Aluksi ajattelin ottavani läppärin mukaan, mutta sitten päätinkin toisin. Eli palataan reilun viikon päästä – toivottavasti hyvin ruskettuneena ja paljon syöneenä! Siihen asti matkaa voi seurata instagramista, josta minut löytää nimellä @reettavee.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Kohti Biskajanlahtea ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *