Tyyli

Kirpputorikiertely

jakkupuku1En tiedä, paljonko te vierailette kirpputoreilla tai 2hand-liikkeissä. Itse teen sitä säännöllisen epäsäännöllisesti. Haluaisin enemmänkin, mutta Turun isoimmat kirpputorit sijaitsevat ärsyttävän matkan päässä keskustasta ja sen verran etäällä toisistaan, että tehokas kirpparikierros vaatisi auton. Ja kun suurin osa on vielä niin huonosti työpäivän jälkeen auki! Onneksi muutama hyvä vaihtoehto sijaitsee keskustassakin.

Teoriassa haluaisin ostaa suurimman osan vaatteistani käytettynä, mutta käytännön toteutusta saa odottaa. Välillä kirpputorilta tekee ihan mahtavia löytöjä – juuri sellaisia, joita on etsinyt jo kaikista vaatekaupoista, mutta ei vaan ole tullut vastaan. Viime aikoina Turussa Kontti on osoittautunut varsinaiseksi aarreaitaksi, kun sieltä on ehtinyt tarttua mukaan ainakin maata pitkin viitävä ulsteri, skumppalaseja, vanhat levikset sekä kuvissa näkyvä bleiseri.

Jotenkin se on vaan ihan parasta, kun kirppikseltä löytää muutamalla kolikolla juuri sellaisen vaatteen, jota on etsinyt kissojen ja koirien kanssa ja joka olisi uutena maksanut mansikoita ja maltaita.

Jos Ravintolapäivä (parhautta) on jo tuttu, niin tulevana lauantaina vietetäänkin Siivouspäivää. Viikonloppuna jokainen saa pistää oman kojun pystyyn minne haluaa. Itse ajattelin suunnata kenkineni Turun Rautatien- tai Kupittaanpuiston pihakirppikselle laittamaan omani kiertoon.

Päivän asu:
jakku – 2hand / raitapaita – h&m / farkut – Seppälä / korut – BikBok

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply