Yleinen

Kihlakuvia, osa 1

veerajajoonas8_rgb_pieni veerajajoonas1_rgb_pieni veerajajoonas3_rgb_pieni veerajajoonas4_rgb_pieniKuten kuvista voi päätelllä, kyseessä ei ole omat kihlajaiseni, vaan pikkusiskoni.
Hän nimittäin heräsi pari viikkoa sitten poikaystävänsä kosintaan. Itsehän kysyin tästä kuullessani, että mahtaakohan hän juksata. Ei kuulemma juksannut, vaan myöntävästi oli miekkoselleen vastannut. Söpöä!

Lupasin yrittää ottaa kuvat tilanteen kunniaksi – kunhan ensin toivuin alkujärkytyksestä. Niinpä me sitten yhtenä viikonloppuna kumisaappaat jalassa lompsimme luvan saatuamme Euralaiselle auringonkukkaniitylle. Suunnitelmissa kokeilla, josko jotain kelvollista jälkeä saisimme lyhyellä valmistautumis- ja varoitusajalla aikaan. Ja kyllähän niistä ihan kelvollisia tuli!

En ole, enkä edes väitä olevani, ammattikuvaaja, mutta pidän valokuvaamisesta ja rakastan haastaa itseäni. Hyvänä apuna toimi kalastajahattuun ja isän metsurivarusteisiin pukeutunut poikaystäväni, joka nauratti kuvattavaa paria koko kihlakuvauksen ajan – muistikorttini olikin täynnä aitoa hymyä ja hauskoja hetkiä.

Tässä siis ensimmäinen osa ottamistani kihlakuvista. Toisissa pariskunnalla onkin päällä maripaitojen sijaan vähän toisen tyyliset vaatteet. Ja koneen muistiin jäi vielä muutama hulluttelukuvakin.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply