muotibloggaaja reetta vahanen filippa k neule villahattu 2Kuinka kutkuttavaa onkaan käyttää talven jälkeen ensimmäistä kertaa kevättakkia? Vaihtaa se lokakuusta asti harteilla roikkunut villakangastakki kevyttäkin kevyempään trenssiin tai siihen naulakossa roikkuvaan nahkatakkiin, jota on haikeasti katsellut koko talven.

Rakastan kevätpukeutumista. Sitä, että saa kaivaa farkkutakin ja tennarit kaapin pohjalta, vaihtaa paksut talvivaatteet keveämpiin ja salaa haaveilla jopa kesähepeneistä. Kiillottaa pölyiset aurinkolasit ja iskeä ne nenän päälle. Ja jos oikein haluaa olla uhkarohkea, jättää ulkotakin kotiin siitäkin huolimatta, että saattaa tulla kylmä. Sekään ei haittaa, koska on kevät.

Kevätpukeutuminen on parasta siksi, että voi vaivatta yhdistellä kaikkea kesämekoista villapaitoihin, kunhan kerrostaa järkevästi. Talvella on pakko miettiä, ettei tule kylmä; kesällä kaikki on niin kevyttä ja pientä, että ihan hirvittää. Keväällä on juuri sopivaa monenlaisten yhdistelmien kokeilemiseen.

Pakkasasteiden kadotessa jokainen vastaantulijakin alkaa yhtäkkiä näyttää itseltään, kun paksuimmista talvikerroksista on kuoriuduttu. Harmaa massa muuttuu mielenkiintoiseksi sekoitukseksi erilaisia persoonia ja tyylejä. Eilen vastaan tuli tyttö, jolla oli näyttävä leopardikuvioinen hame. Jollakulla toisella oli jalassaan ballerinat ja muutamat paljaat nilkatkin olen jo bongannut. Inspiraatiosta ei ainakaan ole pulaa.
Taidan kyllä olla vähän puolueellinen, sillä olen syntynyt toukokuussa ja sen takia ikuisesti kevään lapsi.

muotibloggaaja reetta vahanen filippa k neule villahattumuotibloggaaja reetta vahanen filippa k neule villahattu 4muotibloggaaja reetta vahanen filippa k neule villahattu 3jättineule – Filippa K / farkut – Pieces / villahattu – h&m / kengät – Bianco / pikkulaukku – Mango

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Kevätpukeutumista ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *