Kun voi ensimmäistä kertaa hyvillä mielin jättää talvitakin kotiin ja vetäistä niskaan suosikkinahkarotsin. Siitäkin huolimatta, että alla on paksuin villapaita, kaulassa lämmin huivi ja sen lisäksi vielä pipo päässä.

Kevat suosikkeja 1Kun on jo sellaisia päiviä, että kevätaurinko ihan oikeasti lämmittää. Tekee mieli kääntää sohva juuri siihen kohtaan, johon se parhaiten olohuoneessa paistaa ja köllötellä siinä kuin kissa konsanaan.

Paljaat nilkat. Tennareiden ja nilkkureiden kaverina, farkkujen lahkeet käärittynä, lenkillä.

Kevään ensimmäinen jäätelö Aurajoen rannassa. Naurettavan kallis, mutta siitä huolimatta sen arvoinen.

Spring outfit 1Brown leather biker jacket boyfriend jeansTennarit, koska kauniilla ilmalla tekee mieli kävellä kaikkialle: pidempää reittiä töihin, kauppatorin tai jokivarren kautta kotiin, viikonloppuna muuten vain päämäärättömästi sinne tänne.

Tulppaanit. Kaikissa eri väreissä. Viimeksi ostamani ovat villiintyneet ja kurkottelevat kaulaansa kaikkiin ilmansuuntiin tuossa olohuoneen pöydällä.

Nenänpäähän ja poskipäille yhtäkkiä ilmestyneet pisamat.

Alkava tankoparsakausi. Tai kausi ja kausi, toistaiseksi kaikki näkemäni niput ovat tainneet olla toiselta puolelta maailmaa tuotuja. Ihanaa kuitenkin.

Se keväinen tuoksu, joka kaupungissa on valloillaan: kirpeän kostea, hiukan pölyinen, vihreä.

Brown leather biker jacketAdidas los angelesCasual spring outfitAdidaksen tennarit, saatu Def Shopista*
Boyfriend-farkut pikkusiskon kaapista
Nahkatakki, Selected Femme

Kaikki se energia, jota yhtäkkiä on enemmän kuin pitkään aikaan. Epäilen toimivani valolla. Selittäisi ainakin sen, miksi marraskuut ovat niin vaikeita.

Keveys, kirkkaus, raikkaus. Ajatus siitä, että kesäkin on jo kohta täällä.

Rikkinäiset poikaystäväfarkut, nahkarotsi, tennarit.

Lisää inspiraatiota kevätpukeutumiseen täältä.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Parhaita asioita keväässä ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *