Turun kahvipaahtimon kahviRakkautta on hyvä kahvi. Sellainen, joka maistuu niin suloiselta, että päivä muuttuu paremmaksi.

Olen viime aikoina alkanut keittää aamukahvini kotona. Ensin tein sitä lähinnä viikonloppuaamuisin, mutta menin ihastumaan tähän Turun Kahvipaahtimon kahviin niin kovasti, että nyt olen alkanut jo aloittaa useimmat arkiaamunikin iloisella Moccamasterin hyrinällä.

Arkista hemmottelua

Olen aika varma, että laadukkaalla kahvilla on paljon vaikutusta omaan oloon ja fiilikseen. Paitsi että se on arjen pientä luksusta, hyvä kahvi ihan takuulla pitää pään virkeämpänä kuin vaikkapa toimiston automaattikahvi, joka tuntuu aiheuttavan lähinnä närästystä. En ole oikeastaan varma, onko se kahvia ollenkaan.

Ainut huono puoli Turun Kahvipaahtimon kahvissa on se, että pieni paketti loppuu aivan liian nopeasti. Siispä nyt juuri testissä on Löfgergs Lila Magnifika, joka ei ihan tuon paikallisen paahtimon tasolle yllä, mutta aika hyvää on kuitenkin! Seuraavaksi voisin testata myös Emman blogissa mainittua Muumi-kahvia. Sekin kuulostaa aika herkulta.

Vai sittenkin kylmäuutettu kahvi

Viime viikolla kokeilin myös tehdä itse cold brew -kahvia ja vaikka lopputulos oli ihan kelpo, ei kylmä juoma silti niin herkkua ole, että sillä korvaisi lämpimän kahvin kokonaan. Tosin piknik-eväänä kylmäuutettu kahvi on aivan omaa luokkaansa! Ja tämä Pauligin Paula lime-kookos-kahvijuoma kuulosti verran jännittävältä, että melkein on ihan pakko kokeilla.

Rentouttavaa (ja kahvintäyteistä) sunnuntaita!

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Kahvi ja vieläpä vähän parempi sellainen ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *