Yleinen

Juhannusmaisema

juhannus1juhannus3juhannus7juhannus4Olen viimeiset kaksi juhannusta viettänyt kaupungissa tai vanhempien luona, eikä niissäkään mitään vikaa ollut, mutta taidan olla tulossa vanhaksi (tai ainakin mieleltäni), kun tänä vuonna vietän keskikesän mökin hiljaisuudessa aaltoja kuunnellen, punaviiniä nauttien sekä juuri ja juuri järveen uskaltautuen. Ja vielä nautin tästä.

On jotenkin niin autuasta käyttää aikaa veden kantamiseen saunaan ja uusien perunoiden pesemiseen tai puusaunan lämmittämiseen ja teeveden keittämiseen liedellä. Kylmä täällä on, mutta sisällä pärjää ja veteenkin voi juuri ja juuri isovarpaan kastaa.

Mukaan napatuista viineistä toivoisin yhden olevan uusi suosikki ja grilliin aion lattaa kaikkea ananaksesta pihveihin ja nektariineihin. Mansikoitakin on, mutta ne eivät pääse grilliin.

Ja tietysti näin mm-kisojen aikaan piti paremmalle puoliskolle saada se varastoon pölyttymään jäänyt viiden tuuman televisio toimimaan. Kyllähän se nyt toimiikin, kun ensin heilutteli antenneja puoli tuntia suuntaan ja toiseen.

Mitä muuta tässä voisi oikeastaan enää sanoa, kuin toivottaa teille kaikille ihanille rentouttavaa juhannusta hyvän ruuan, juoman ja seuran merkeissä. Koitetaan jättää viileä ilma sivuseikaksi!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply