Viiniharrastus
Mistä huomaa, että joulu lähestyy? Sitä viettää koko päivän kaupoissa juosten, paketteja askarrellen, nurkkia puunaten ja jääkaappia täyttäen. Ja kun hetkeksi istahtaa alas, ei muista enää, mitä oli saanut aikaiseksi ja mitä vielä pitäisi tehdä. Oliko kaikille nyt varmasti lahjat ja onkohan glögiä nyt varmasti tarpeeksi.

Tekee mieli huutaa, että mitä järkeä.

Tähän väliin haluan huomauttaa, että lahjoja valitessa olisi kannattanut miettiä, mikä on helppo tai edes mahdollinen paketoida. Olen jotenkin onnistunut tänä vuonna hankkimaan lahjoja, joiden paketoimiseen vaaditaan iso kasa luovuutta, kestävää paperia ja sorminäppäryyttä.

Täksi illaksi ajattelin kuitenkin unohtaa joulukiireet ja istua kotona iltaa ystävien kanssa. Piilottaa paketointitarpeet ja siivousrätit. Juoda lasin viiniä. Ehkä laittaa Love Actuallyn tai Holidayn pyörimään.

Mitä sitä turhaan hätäilemään ja stressaamaan. Kyllä se siitä.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *