aamupalaravintola 1aamupalaravintola 2Jos perustaisin ravintolan, perustaisin aamupalaravintolan. Sellaisen, jossa tarjoiltaisiin vastapaahdettua kahvia, lämpöisiä croisantteja, tuorepuristettua mehua ja kaurapuuroa. Hedelmiä olisi ympäri ravintolaa isoissa koreissa ja Vitamixilla surautettaisiin mitä mielenkiintoisempia smoothieita käden käänteessä. Tarjolla olisi myös itsetehtyä mysliä ja erilaisia chia-puuroja. Ja pannareita! Eihän aamupalaravintolaa voisi olla ilman niitä! Ja koska aamupala on päivän paras ateria (ainakin minun lemppari!), sitä tarjoiltaisiin aamusta iltaan.

Viihdyn enemmän kuin hyvin työssäni digimarkkinoinnin parissa, mutta on kutkuttavaa pohtia, mihin suuntaan lähtisi, jos olisi perustamassa omaa ravintolaa, eikä tarvitsisi huolehtia käytännön seikoista. Ja onneksi on Ravintolapäivä! Jos sattuu innostumaan oikein kunnolla, voi kokeilla ensin päivän ajan. Ehkä jo ensi toukokuussa onkin mahdollista osallistua Reetan bistroon tai aamupalaravintola Pannukakkuun.
Entäs sinä? Minkälaisen ravintolan perustaisit?

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *