Huge white chunky knitleopardikuvioidet nilkkuritvaalea iso neule boyfriend farkut leopardinilkkuritiso neule ja leokengatKevät sen kun lähestyy, mutta edelleen tekee mieli kääriytyä vain valtaviin villapaitoihin ja isoihin kaulahuiveihin. Ehkä ajaudun oikeaan tunnelmaan, kun aurinko seuraavan kerran alkaa tuolta pilvien välistä pilkottaa. Siihen asti suojaudun vallitsevalta harmaudelta isoilla ja pehmeillä vaatteilla, kuten kuvan valkoisella jättineuleella.

Sen verran kevättä kyllä on rinnassa, että leveälahkeiset housut ovat alkaneet houkutella. Sellaiset samanlaiset, joita käytin ala-asteella, ehkä vielä ylä-asteellakin. Kävin hetki sitten jopa kokeilemassa yksiä, mutta tosiasia on, että kun muodot ovat vähän naisellisemmat, leveälahkeiset housut näyttävät lähinnä siltä, että vartalon tiimalasi on jossain ihan muualla kuin vyötäröllä. Tai sitten sovituskoppiin ei vain osunut sopivaa mallia mukaan. Kaapissa odottaa myös yhdet poikaystävän vanhat farkut, jotka saattaisivat ajaa asian, mutta niin kauan kuin kadut ovat täynnä kuralammikoita, en halua edes ajatella maata myöten laahaavia lahkeita.

Päällä kuvissa:
valkoinen pooloneule – h&m / boyfriend-farkut – Kappahl / laukku – Mango / leopardinilkkurit – Aldo

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Iso & pehmeä ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *