tampere_6_1Syyskuu vei mennessään ennen kuin alkoikaan. Nyt on jo kuun puoliväli.

On ollut kiireistä. Tulevana lauantaina ovat siskon häät, ensi viikolla messut. Uusia työtehtäviä ilmestyy pöydälle ja sähköpostiin tasaisesti. Hääpuhe on vielä kirjoittamatta.

tampere_11tampere_2tampere_10Kaikesta huolimatta arki soljuu eteenpäin ilman turhaa stressiä. Työtehtävät vaihtuvat, häiden yksityiskohdat valmistuvat, asiat hoituvat ja kasvoilla komeilee huolen sijaan hymy, vaikka tilanne voisi olla toisinkin.

Juuri nyt olen sinut kiireideni kanssa. Ennen lomia ne vielä ahdistivat.

min_mv_1Ehkä siksi kiire ei tunnu pahalta, että olen viime aikoina panostanut hyvinvointiini. Arki ei ole vain suorittamista, vaan sitä tasapainottavat hyvää oloa lisäävät rutiinit.

Ai minkälaiset? No ihan tavalliset asiat, joille pyrin varaamaan aikaa. Esimerkiksi riittäville yöunille, joogalle, ihon- ja hiustenhoidolle, ravitsevan ruoan valmistamiselle ja kirjojen lukemiselle. Siis aikaa itselle.

iloinen_2Kun kirja koukuttaa, kosteusvoide tuoksuu laventelilta, sänkyyn vaihtaa viikoittain puhtaat lakanat ja valitsee innostavan joogapalvelun, muodostuvat hyvinvointia tuottavat rutiinit kumman helposti. Päivittäistä joogahetkeä alkaa odottaa jo työpäivän aikana, eikä kirjaa malttaisi laskea käsistä alas.

Olen koukuttunut oneOeight-sivustoon, jonka ansiosta joogasta on tullut osa arkeani. Laukussa sen sijaan kulkee mukana William Zinsserin On Writing Well, jota luen aina sopivan hetken koittaessa.

Lisäksi irtisanoin kuntosalijäsenyyden ja aloitin joogan lisäksi tanssin. Päätin, että pakkopullakuntoilu ja kalorienkulutuslenkit eivät kuulu arkeeni. Mieluummin panostan juuri nyt liikuntamuotoihin, jotka tuntuvat luontevilta ja innostavat.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *