Yleinen

I don’t want to make money, I just want to be wonderful. – Marilyn Monroe

Kansa 10.11.2012
Olen nyt kirjoittanut tätä blogia puolisen vuotta ja pitänyt oman yksityiselämäni melko kaukana sisällöstä, mutta nyt tuntuisi olevan sopiva aika kertoa teille hiukan muustakin kuin blogiin liittyvistä asioista – tosin edelleen pysytään muodin parissa. Joillekin teistä saattaa olla tuttu yhdistys nimeltä Dressing Mimia. Kyseessä on luovien alojen nousevien ammattilaisten ja harrastajien avoin yhteisö sekä verkostoitumiskanava, jonka vuosittainen huipentuma on uusia kykyjä esittelevä muoti-/kulttuurinäytös, ja juurikin tämän parissa olen pyörinyt kesästä lähtien.
Koska oletan, että teistä lukijoista suuri osa on muodista kiinnostunut (kertokaa toki, jos olen väärässä), tuntuisi suorastaan väärältä olla jakamatta tätä kanssanne. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Kansa. Aihealueeseen liittyen olen itse ollut muun muassa haastattelemassa turkulaisia Suomen kansan muodista, ja voitte kuvitella vastausten olleen melko mielenkiintoisia. Itse tapahtumassa ei kuitenkaan tulla näkemään tuulipukuja ja Reinoja, vaan seitsemän nuoren suunnittelijan vaatemallistot muotinäytöksenä, johon on yhdistetty erilaisia teatterillisia elämyksiä. 
Viime viikolla saimme myös tietää, että Jussi Salminen osallistuu näytökseen erillisenä osana Olav-mallistollaan – huikeaa, sanon vaan. Mielettömintä tapahtumassa on kuitenkin, että sen takana toimivan tiimin jäsenet ovat kaikki mukana talkoohengessä ja omasta kiinnostuksestaan muotiin, kulttuuriin ja taiteeseen.
Lisää tietoa tapahtumasta saa minulta, mutta myös facebookista ja tapahtuman saitilta, mikäli kiinnostus heräsi. Tulkaa sitten ehdottomasti moikkaamaan mua, jos innostutte ihan paikan päälle! ;)
picture by Ville Kaisla

You Might Also Like