Tyyli

Hupparimekko

harmaa1 harmaa2harmaa4Olen ostoksisssani yleensä melko impulsiivinen, enkä monestikaan mieti järkiseikkoja. Tai mietin toki, mutta eivät ne vaikuta ostopäätökseeni – korkeintaan tukevat sitä. Vaikka vaatekaappini ei aivan toivottoman valtaisa olekaan, pieni asunto aiheuttaa sen, että yksikin ylimääräinen vaatekappale tai tavara alkaa ahdistaa ja siitä haluaa päästä erooon. Tämän takia olenkin pyrkinyt välttämään harhaostoksia ja ostamaan vain asioita, joita oikeasti tarvitsen ja vaatteita, jotka tuntuvat oikeasti hyvältä päällä.

Välillä on silti vaatteita, jotka kaupassa tuntuvat juuri niiltä, jotka käyttää puhki, mutta lopulta käyttökerrat jäävät kuitenkin muutamaan. Olenkin ottanut shoppailuavuksi muutamia takuuvarmoja keinoja, jolla jopa tämänkaltaiset muka-varmat-vaateostokset saa karsittua pois. Ja nämä siis siinä vaiheessa, kun vaatteen materiaalit on tutkittu ja sitä on sovitettu.

1. Laittaisitko sen heti huomenna päälle?
Mikäli vastaus on kyllä, vie se kassalle, ja mikäli se on ei, jätä ostamatta. Jos vaatekappale on niin ihana, ettei malta odottaa, että sen voi laittaa päälleen ja päästä esittelemään muille, pysyy se luultavasti suosikkina pidempään. Tämän neuvon taisin alunperin saada ystävältäni ja se on ollut yksi konkreettisimmista vinkeistä, joita olen ikinä saanut vaatteiden ostamiseen.

2. Kun astuit sovituskopista peilin eteen, tuliko heti sellainen olo, että nice?
Parasta on, jos positiivinen kommentti tulee mukana olevalta makutuomarilta. Jos ei tunne oloaan hyvännäköiseksi, kannattaa vaate jättää pois, ellei kyse ole perusvaatteista, jotka harvemmin aiheuttavat suuria tunteita mihinkään suuntaa.

Kuvissa näkyvä harmaa mekko aiheutti heti positiivisia fiiliksiä ja sen teki mieli laittaa päälle samantien, kun käveli kaupasta ulos. Eihän se mitenkään erikoinen ole, mutta perhana, kun siinä on hyvä olla!

Päivän asu:
mekko – Vero Moda Noisy May / farkkutakki – Zara

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply