kietaisutakki_villakangastakki camel_coatTuossa oikean sivupalkin esittelytekstissä sanotaan, että ihailen sellaista huoletonta je ne sais quoi-tyyliä, jota tuskin koskaan kuitenkaan onnistun itse tavoittamaan. Yritän kuitenkin.

Ristiriitaista harkitun rennossa tyylissä on, että lopputuloksen tulisi näyttää siltä kuin olisi noussut suoraan sängystä, punannut huulet ja heittänyt nilkkurit jalkaan, vaikka todellisuudessa olisi käyttänyt pienen ikuisuuden oikeanlaisen asun valitsemiseen. Edes sänkytukka ei tule pelkällä nukkumisella ja harjan unohtamisella, vaan vaatii oikean shampoo-hoitoaine-yhdistelmän sekä ainakin kolme muotoilutuotetta ja hyvän tupeerauskamman. #fashiongirlproblems, vai mitä?

Onneksi on olemassa vaatteita, jotka tuovat asuun kuin asuun ranskalaisen fashion editorin fiilistä, vaikka todellisuudessa juoksisikin töistä salin kautta ruokakauppaan eikä muotinäytöksestä toiseen.

kietaisutakki_1

Hyväksi havaittuja vaatteita huolettoman tyylin luomiseen:
1. Boyfriend-farkut yhdistettynä korkoihin
2. Kaulahuivit
3. Ylisuuret bleiserit ja kauluspaidat

Toimivaksi havaittu vaihtoehto on myös tänä syksynä jokaiselta itseään kunnioittavalta trendien perässä juoksijalta löytyvä kietaisumallinen villakangastakki, joka muistuttaa hyvin läheisesti kylpytakkia. Jep. Mutta tavoitteenahan koko hommassa olikin näyttää siltä kuin olisi noussut suoraan sängystä.

Oma suosikkitalvitakkini viimeiset en-edes-muista-montako-vuotta on ollut tummanharmaa kietaisutakki, joten luonnollisesti innoissani tänä syksynä villitsevästä ilmiöistä ja siitä tosiasiasta, että suurin osa talvitakeistani on mustia tai tummanharmaita, tilasin oman kamelinvärisen kylpytakkini Mangolta.

Ja yhtäkkiä huolettoman tyylin eteen ei tarvitse tehdä muuta kuin heittää takki niskaan!

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *