Tyyli

Hempeän romanttinen asu

kukkatyyppi1Viimeisen viikon ajan olen pohtinut erittäin kiperää kysymystä koskien illallista, jonka olen luvannut ystävilleni tarjota syntymäpäiväni kunniaksi. Nimittäin että mitä juhlissa pitäisi juoda. Ystäväni ovat mitä ilmeisimmin kuohuvan kannalla, kuten allekirjoittanutkin, mutta sitten jäin pohtimaan sellaisia vaihtoehtoja kuin cava-sangria ja ranskalainen valkoviini. Voi, miten vaikeaa!

Myöskin menu on ehtinyt vaihtua jo pariin otteeseen, mutta tällä hetkellä suunnitelmissa on tehdä iso kulhollinen simpukkapastaa. Ja tässä suunnitelmassa voisinkin sitten pitäytyä. Olkoonkin, että niiden syöminen on hankalaa.

Jos teillä on vinkkejä illallisjuhlien järjestämiseen pienessä asunnossa aivan liian isolle joukkiolle, otan sellasia mielelläni vastaan!

Ja hups, tämähän oli muoti- eikä ruokablogi. Toisaalta oma arki on viime aikoina pyörinyt paljon ruoanlaiton parissa. Joskus se tuntui vain aikaa vievältä askareelta, josta piti suoritua mahdollisimman nopeasti. Nykyään se on suunnittelua, pohtimista, valmistelua ja herkuttelua. On melko ihanaa, kun ruoanlaitosta nauttii, vaikka saattaa joutua tiskaamaan aivan liian monta kertaa päivässä.

Päivän asu:
farkut – 2hand Topshop / kukkapaita – BikBok / kengät – Bianco / kameralaukku – 2hand

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply