Tyyli

Hellettä karkuun elokuviin

ootd5 ootd4ootd3Luulisi, ettei näillä helteillä voisi kuvitellakaan pukeutuvansa farkkuihin ja hyvin tottahan se on. Kävin kuitenkin pari päivää sitten elokuvissa ja kun tuo Finnkinon ilmastointi tuntuu olevan varsin tehokas, ihan hellemekossa sinne ei kannattanut lähteä.

Viime elokuvasta olikin jo huikeat kuusi viikkoa aikaa, mikä taitaa noin yleisesti ottaen olla ihan tavallinen tai jopa melko tiheä väli käydä elokuvissa. Tällaiselle leffanautiskelijalle se on kuitenkin pitkä aika. Alkoi olla jo ikävä.

Se Finnkinon ilmastointi tuntuu muuten perhanan virkistävältä liian kuumina hellepäivinä. Hyväksi todettu vaihtoehto on myös lähikaupan kylmäaltaiden äärellä notkuminen.

Ja sitten itse elokuvaan. Heitettiin kolikkoa Snowpiercerin ja the Salvationin välillä, kun kaikki parhaat (lue: oudoimmat) elokuvat tulivat jo keskellä päivää, eivätkä ne siksi sopineet aikatauluihin.
Kolikko – täysin luotettava tapa ratkaista asioita elämässä – heilahti Snowpiercerin eduksi, joten sitä sitten mentiin katsomaan. Ja muuta en voi sanoa, kuin älkää vaivautuko.

Päivän asu:
farkut – 2hand Topshop / terveyssandaalit – Andiamo / raitapaita – h&m / silkkihuivi – Hermès / laukku – Bianco

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply