Reetta V - feel good lifestyle blog

No nyt se alkoi, nimittäin kesäloma. Tai oikeastaan kesäloman toinen pätkä, sillä ensimmäisen vietin pintxoksia nauttien Baskimaassa ja kolmannen osan säästin syyskuulle mahdollista kaupunkilomaa varten. Tämän elokuisen pätkän verran ajattelin kuitenkin nauttia tästä Suomen kesästä, joka sopivasti ilmaantui piilostaan tähän lomani alkuun.

Oikeastaan olen ihan ekaksi lähdössä viikonlopuksi Göteborgiin, josta yksi pitkäaikaisimmista ystävistäni on tehnyt kotikaupungin itselleen. Eilinen puhelu paljasti, että viikonloppusuunnitelmiin kuuluu ainakin ravintola-aamupala, huvipuisto, viinibaari ja paljon pyöräilyä. Pyysipä ystävä ottamaan ihan vaan varmuuden vuoksi bikinitkin mukaan. Mikäs siinä, kuulostaa aika ihanalta viikonlopulta.

Tänä vuonna on kyllä käynyt oikein sellainen kunnon munkki kesälomasäiden suhteen. Yleensä melko vilpoiseen Baskimaahan (ja myös Madridiin) iski kesäkuun alussa helleaalto ja sama näyttäisi tapahtuvan nyt myös täällä Suomessa. Foreca lupailee tänään Turkuun peräti +23 astetta ja ensi viikolle samanmoista. Kelpaa!

Alustavana lomasuunnitelmana (Göteborgin jälkeen) on napata poikaystävän kanssa vanhemmiltani toinen auto ja kiertää läpi niitä Suomen kaupunkeja, joissa ei koskaan tule muuten käytyä, vaikka kuinka haluaisi. Ainakin Hanko ja Porvoo on heitetty ilmoille, mutta mitään varmaa ei olla vielä päätetty.

Juuri nyt on aika ihanaa, että saa juoda aamukahvin rauhassa ja lähteä sen jälkeen luuhaamaan jonnekin päin kaupunkia – todennäköisesti ainakin torille.

Tällä hetkellä olen jopa niin hyvällä tuulella, ettei haittaa edes se, että näytän tuossa kuvassa siltä kuin mulla olisi kaksoisleuka. EI OIKEESTI OLE! Vai onko?

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *