Toinen päivä köhimistä, niiskuttelua ja surkuttelua takana. Alkaa muuten riittää.

Päätin ottaa kaikki keinot käyttöön. Kävin siis hakemassa kaupasta kaikkea tarpeellista flunssan karkottamiseen eli erinäisiä bakteerintappajia (sitruunaa, hunajaa, inkivääriä, valkosipulia, kokista) ja sitten sellaisia asioita, joita teki mieli, kuten kahvijugurttia.

Ostokset kuvailevat hyvin omaa kaksiosaista metodiani karkoittaa flunssaa: sekoitus hyväksi havaittuja keinoja (terveellisiä asioita ja lepoa) sekä mieltä ylentäviä asioita (hauskat tv-sarjat ja herkut). Täydellinen yhdistelmä.

vesimeloni-sitruuna-inkivääri-mehuHunajateen vaihdoin flunssantappomehuun, joka sisältää vesimelonia (parasta) sekä niin paljon inkivääriä ja sitruunaa, että toka kulauksen jälkeen tekee mieli irvistää. Ei minkään maailman tietoa toimiiko, mutta haluan uskoa niin. Sen lisäksi söin puoli pakettia jäätelöä, mikä tunnetusti tekee ihmeitä.

Ja kuulkas, olo muuten on kuin onkin mehun ja jäätelön jälkeen ihan hämmentävän hyvä.

*Söpö smoothiepurkki saatu Maku Kitchen Lifelta.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *