Yleinen

Festariviikonlopun hetkiä

Nyt väsyttää. Ja joku soittaa bussissa studio killersiä. #ruisrock #sunset

A photo posted by REETTA V. (@reettavee) on

#ruisrock

A photo posted by REETTA V. (@reettavee) on

Ruisrock oli ja meni ja paluu arkeen oli karu, kun päälle piti pukea muuta kuin bändipaita tai kevyt hippimekko ja ajatukset piti suunnata työntekoon, eikä siihen missä välissä keikkoja ehtii piipahtaaHans Välimäen Rikhardsiin syömään.

Mitä viikonlopusta jäi mieleen? Paahteisen kuuma aurinko, järjettömän hyvä festariruoka,
Studio Killersin keikka ja ne kaikki pienet hellyyttävät yksityiskohdat, joihin oli panostettu aiempaa enemmän. Negatiivisena ainoastaan hetkittäin järjetön tungos, mutta siltä ei oikein voi välttyä, jos ihmisiä yhdessä paikassa on 35 000. En pidä ihmispaljoudesta. Tai ainakaan tönivistä, humalaisista ihmisistä.

Tämän lisäksi opin, että Ruissalo voi olla ihan käsittämättömän kaunis jopa festariaikaan,
että Icona Popin laulajat ovat puoliksi suomalaisia ja että Lily Allenin ääni on paljon sielukkaampi livenä. Mitä jäi muistoksi on kaunis rusketus, aurinkoihottumaa ja pari vesikelloa jalanpohjissa.

Ja vaikka sunnuntaina tunsin itseni aivan liian vanhaksi mukavuudenhaluiseksi tällaiseen kolmen päivän keikoilla hyppimiseen, alan pikkuhiljaa uskoa, että ensi vuonna mennään taas. Tai miksei vielä tänäkin kesänä? Elokuun alussa houkuttelee ainakin Flow ja heinäkuun lopulla hämmentäväh2ö.

ps. Ruisrock-järjestäjät, voisiko ensi vuodeksi näiden nykyisten herkkujen rinnalle saada vielä jonkun suloisen ja raikkaan smoothie-kojun?

Lisää kuvia festareilta voi katsoa allekirjoittaneen Instagram-profiilista.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply