Reetta V festarityyli ja -hiukset Viime viikolla julkaisin ensimmäiset asukuvat H2Ö:stä ja nyt olisi vihdoin luvassa toisten vuoro. Perjantain festarityyli oli suunniteltu viilenevä ilta mielessä ja mukavuus edellä. Asu koostui Never Denimin farkuista, valkoisesta t-paidasta, löysästä neuletakista sekä pikkusiskon vanhoista mokkabuutseista ja tietysti repusta, joka on ihan pakollinen kaikilla festareilla!

Alunperin suunnittelin pukeutuvani farkkusortseihin, mutta kylmä ilma sai toisiin ajatuksiin. Tai oikeastaan olin jo lähtenyt kotoa, mutta takapihalla pyörää hakiessa tajusin, etten selviäisi millään koko iltaa kintut paljaina. Siispä riensin takaisin viidenteen kerrokseen vaihtamaan alaosaa, vaikka olin jo auttamatta vähän myöhässä.

Parasta kokonaisuudessa on kuitenkin asun sijaan tuo kampaus. Tuskailin jo työpäivän aikana huonoa hiuspäivääni ja päätin kysyä Heleneltä, ehtisikö hän taiteilla hiuksistani festarikelpoiset. Ja kuten kuvista ehkä voi päätellä, hän kyllä ehti. Ja perhanan hienon kampauksen tekikin! Enkä muuten tainnut olla ainoa, joka valitsi letit H2Ö:hön.

Aloin tämän jälkeen treenaamaan vimmatusti omia letittämistaitojani, mutta vielä ihan tavallinenkin ranskis tuottaa ongelmia. Elättelen kuitenkin toiveita, että sorminäppäryyteni kehittyisi jotenkin ja saisin luotua tällaisia kampauksia itsekin. Voi kuitenkin olla, että saan jatkossakin turvautua jonkun muun apuun. Kaikki käytännön vinkit otetaan kuitenkin vastaan!

Festarityyli

Neuletakki – Object / samankaltainen täällä* ja täällä*
Farkut – BikBok Never Denim 
t-paita – h&m / samankaltainen täällä* ja täällä*
kengät – Bianco / samankaltaiset täällä*, täällä* ja täällä*
reppu – Baggu 

Kylmän sään festarityyli 1lettikampaus ja festarityyliRento festarityyli* Postaus sisältää mainoslinkkejä, joista kirjoittajan on mahdollista saada korvaus.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *