Festarityylini ei ole vuodessa kokenut kovinkaan suuria muutoksia, tässä asussa on nimittäin paljon samaa kuin viime vuoden H2Ö-lookissani.

Jos jokin on kuitenkin vuodessa muuttunut niin ehkäpä mukavuudenhalu. Viime vuonna päälläni oli lyhyt hame, tänä vuonna valitsin pitkät housut, jotka ovat heittämällä mukavammat.

festarityyli_1festarityyli_2Periaatteessahan olisi hauska hullutella erikoisilla asuilla juuri festareilla, sillä sinne ne sopisivat. Jotenkin sitten päädyn kuitenkin valitsemaan aika simppelit vaatteet, sellaiset joita käyttäisin monesti muutenkin.

Tämäkin asu voisi olla miltä tahansa kesäillalta. Jokilaivoille tosin vaihtaisin repun pikkulaukkuun, arkipäivinä ehkä läppärinkokoiseen veskaan.

festarityyli_4festarityyli_3festarityyli_5Toppi – Selected Femme
Housut – Lindex
Reppu – Baggu

Tästä alkoi muuten myös viikon mittainen lomani. Tänään olin suppailemassa, sillä mikä olisi parempi tapa viettää lomaa kuin auringon paahtaessa laudan päällä keskellä merta. Loppuviikoksi karkaan katvealueelle metsään rinkka selässäni ja seikkailumielinen ystävä oppaanani.

Mukaan olen pakannut lähinnä riippumaton ja lenkkarit. Puhelimesta loppuu akku todennäköisesti ensimmäisenä päivänä, sitten alkaakin todellinen offline-aika. Palaan blogin ääreen, kunhan selviän seikkailuiltani.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Festariasu ja lomakuulumisia ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *