Tämä viikko on ollut vähän sellainen. Mennyt ylös ja alas. Välillä ruuhkaisesti, välillä madellen. Tiistaina puhkuin energiaa, torstaina nuokuin. Perjantaina karkasin vanhempien luokse ja huomasin, kuinka helposti arjesta voi irroittautua peltojen keskellä. Ja kuinka hyvää tekee kuunnella hiljaisuutta ja saunoa.

Mukanani Turkuun toin yhden seitsemästä mariskoolistani, mustikansinisen, sekä yhden keväästä muistuttavan kukallisen lautasen. Päätin, että on korkea aika ottaa ne käyttöön. Turhaan odottavat vanhempieni luona pahvilaatikoissa sanomalehtiin käärittyinä pääsevänsä joskus ruokapöydälle.

all black everything 5all black everything 3Haahuilin kirpputorilla. Tuntui kuin olisi matkustanut ajassa taaksepäin. Jokainen loosi ja siinä myynnissä olevat esineet kertoivat erilaisen tarinan – henkareille ripustetut potkupuvut ja karvaiset haalarit muistuttivat jonkin perheen vauva-arjesta, vasta hetki sitten päättyneestä; ruosteiset kahvipurkit huokuvat tarinoita pirttipöydän ääreltä, patinoituneet kivikorut lomamatkoilta.

Itselleni löysin vitosella neuleen. Saman, jota vuosi sitten katseli uutena, mutta en raaskinut ostaa.

all black everythingall black everything 4all black everything 6Puhuin paljon rakkaudesta. Etenkin ajoituksesta ja siitä, kuinka hassuun aikaan asiat yleensä tapahtuvat. Täysin epäsoveliaasti ja varoittamatta.

Söin myös kuppikakkuja, joiden kuorrute oli kolme kertaa niin suuri kuin itse kakku. Niin makeita, että suuta kuivasi.

Sain ystävän kylään. Sellaisen ystävän, jonka kanssa ei tarvitse tehdä mitään suunnitelmia, vaan voi vain mennä tai olla. Puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä: ruoasta, rakkaudesta, unelmista, työstä, elämästä, urheilusta. Haaveilla tulevasta.

all black everything 7

Neule – 2hand
Rannekoru – OXXO, saatu Dotsista
Laukku – Selected Femme
Hame – Object
Kengät – Bianco

Eilen päätin suosiolla aloittaa uuden kirjan, vaikka vanha oli pahasti kesken.

Tänään iloitsin siitä, että illalla jääkaapissa odotti vanhempien luota tuotua ruokaa, kun olin väsynyt ja nälkäinen, enkä olisi itse jaksanut tehdä muuta kuin rojahtaa sohvalle. Kohta menen nukkumaan. Herätä aion energisenä, aurinkoisena, voimakkaana ja aikaansaavana.

Kuvat otti ihana & inspiroiva Siiri Saarela

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

6 thoughts on “ Että sellainen viikko ”

  1. Voi vitsit näistä tuli kyllä huippuja – niin säteilevä & kaunis :-)<3 Niin ja ihana teksti, sana hallussa once again

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *