Kaksiosainen, kokoharmaa festariasuViikonloppuna oli H2Ö, joka kaikessa ihanuudessaan ansaitsee kokonaan oman postauksen, mutta vähän myöhemmin. Sitä odotellessa ajattelin julkaista siellä napatut kuvat asuistani, joista ensimmäinen tulee tässä. Lauantain festariasu koostui Selected Femmen crop topista sekä samanvärisestä Kappahlin trikoohameesta, joihin yhdistin festarinkestävät ja mukavat nahkabuutsit sekä repun, jossa pystyi kuljettamaan kaiken tapahtuman kannalta oleellisen eli ainakin järjestelmäkameran ja helkkaristi lämmintä vaatetta.

Festareille pukeutuminen on ihan erityisen inspiroivaa, sillä silloin pääsee kuoriutumaan arkisesta roolista esiin ja heittämään päälle erikoisetkin vaatteet niin halutessaan. Minä pitäydyin aika simppelissä kokonaisuudessa, mutta ei tämä kaksiosainen festariasu kyllä tavallisena arkipäivänä päälleni eksyisi! Festareille se sopi kuitenkin loistavasti. Harmaa crop top oli käytössä myös Ruisrockissa tähän farkkuhameeseen yhdistettynä. Asu oli sen verran kiva jo silloin, että harkitsin samaa kokonaisuutta myös H2Ö:hön. Päätin kuitenkin kokeilla, miltä kokoharmaa näyttäisi ja sehän sitte päätyikin lopulta päälle. Oranssinpunainen huulipuna olisi sopinut tähän myös mainioisti!

Aiemmin festareille pukeutuminen on tuottanut vähän harmaita hiuksia, mutta tällä kertaa olin ihan innoissani. Saattaa johtua siitä, että H2Ö järjestettiin (lähes) kaupungissa, eikä keskellä peltoa, jossa riittää hiekkaa, kuraa ja muuta likaa pilaamaan kaikki mahdolliset vaatteet ja kengät. Vähän haasteita tuotti kuitenkin kaikkea muuta kuin kesäinen sää, mutta reppuun pakattu college-paita ja parkatakki pitivät huolen siitä, ettei kylmästä tarvinnut kärsiä.

Festariasu:

Crop top – Selected Femme
Hame – Kappahl
Nahkabuutsit – Bianco
 Reppu – Baggu

Kaksiosainen, kokoharmaa festariasuFestariasu H2Ö

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *