johanna basford enchanted forest diane von fustenberg the woman i wanted to be lonelyplanet discover spainPalkkapäivä ja kirjanörtti ovat sitten harvinaisen huono yhdistelmä. Lähdin hakemaan kirjakaupasta vain ja ainoastaan Lonely Planetin matkaopasta, mutta ajauduin jotenkin kummasti muillekin hyllyille katselemaan tarjontaa. Ja kas kummaa, kohta huomasin olevani kolmen kirjan kanssa kassalla, jossa myyjä sitten kysyi, josko jokin ostamistani kirjoista laitettaisiin lahjapakettiin. Ei, ei laiteta. Ne ovat kaikki minulle.

Mitä sieltä kirjakaupasta sitten tarttui mukaan?

1. Lonely Planet: Discover Spain
Vaikka olenkin vannoutunut Mondo-oppaiden kuluttaja, oli tällä kertaa pakko vaihtaa Lonely Planetiin, sillä Mondon valikoimassa ei sopivaa opusta ole. Varattiin nimittäin lennot kesäkuulle Madridiin, josta vuokra-auton nokka sitten huristelee kohti San Sebastinia sekä mahdollisesti myös Bilbaota ja Biarritzia – lopullinen matkasuunnitelma on vielä auki. Espanja-oppaan luulisi auttavan sen laatimisessa.

2. Johanna Basford – Enchanted Forest
En muista, olenko koskaan täällä blogissa maininnut, että tykkään ihan hirmuisesti värityskirjoista? No nyt sitten ainakin mainitsin. Olen kuluttanut jo kaksi muuta värityskirjaa lähes loppuun, kunnes bongasin tämän Johanna Basfordin superkauniin teoksen kirjakaupan hyllystä ja ennen kuin ehdin huomata, olin jo napannut sen kainalooni.

3. Diane von Furstenberg – The Woman I Wanted to Be
Olen alkuvuonna lukenut elämänkertoja toisensa perään. Ensin luin Ayaan Hirsi Alin Pakomatkalla -teoksen, sen jälkeen Coco Chanelin elämänkerran ja viimeisimpänä aloitin Jack Kerouacin Matkalla -romaania. Tästä on siis hyvä jatkaa Dianen kiehtovalla tarinalla.

Hyvin lähellä oli, että kirjakaupasta olisi lähtenyt mukaan vielä Donna Tarttin Tikli ja tuorein Finlandia-voittaja, mutta ehkä ne sitten ensi kerralla. Jos tätä vauhtia jatketaan, kirjani riittävät pian kattamaan seinän mittaisen hyllyni.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *