Yleinen

don’t get lost in heaven

Pinkit latvat ovat reilussa viikossa ehtineet haalistua räikeästä lähes pastelliseen vaaleanpunaiseen. Hyvä niin, sillä asujen valinta on tuottanut suurta ongelmaa viikon ajan. Musta tuntuu vahvan pinkin kanssa aivan liian rajulta, ja valitettavasti vaatekaappini sisällöstä valtaosa on nimenomaan mustaa. Oli erittäin fiksua siis valita pinkki väri latvoihin… Tällä hetkellä kutkuttaisi kokeilla vielä jotain toistakin väriä (joka sopii paremmin yhteen vaatekaappini sisällön kanssa), mutta väriä en ole toistaiseksi osannut päättää, ehdotuksia?  

//The pink dip-dye has faded a lot in one week, from bright to almost pastel pink. It’s good because I’ve had huge problems on choosing an outfit as the majority of my clothes are black and combining pink and black looks too harsh. So it was a smart move to choose pink instead of almost any other color although I feel like trying something else after this. I haven’t yet decided on the color so do you have any suggestions?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  caelia
  23/05/2012 at 15:28

  Kaunis pitsimekko!

  Mulla on blogissa sulle tunnustus (Liebster blog), käypä kurkkaamassa jos et vaikka olisi vielä tätä muilta saanut :)

  http://caeliasblog.blogspot.com/

 • Reply
  BabyJane
  23/05/2012 at 18:19

  Tuo mekko, nams! :) Onko toi Vilan?
  Toi värihomma on kyllä aika kinkkinen. Kirkkaita värejä on välillä vaikea yhdistää mustaan ilman, että lopputulos on kovannäköinen.

  • Reply
   reetta v.
   23/05/2012 at 18:28

   Kyllä vain, mekko on Vilan!

   Niinpä! Jotenkin olen alkanut vähän kiinnostua tummasta vihreästä, sillä luulisin, että se toimis myös mustan kanssa. :))

 • Reply
  Laura K
  24/05/2012 at 06:17

  En ole itse viitsinyt kokeilla dip dye trendiä koska olen ajatellut, että hiukseni ovat liian lyhyeet siihen. Mutta tuohan näyttää tosi kivalta, ja haalistuneisuus on vain jees :)

  • Reply
   reetta v.
   24/05/2012 at 09:45

   Mietin samaa alunperin, mutta kyllä tuo ihan kivasti toimii lyhyemmissäkin hiuksissa! :)

  Leave a Reply