reetta vahanen boheemi viitta asu 1
Jaahas. Taas on se aika vuodesta – kausi vuoden kylmimmän ja kuumimman vuodenajan välillä – kun kaivan navayo-printtisen viitan kaapin pohjalta ja heitän sen hartioilleni. Olen koko talven katsellut haikeana katumuotikuvia julkimoista Burberry-viitta (tai jokin vastaava) yllään ja odotellut lämpöasteiden kohoavan sen verran korkealle, että täälläkin olisi mahdollista kulkea samainen vaatekappale harteilla. Teoriassahan viitan voisi näppärästi pukea talvitakin päälle, mutta aika monessa tapauksessa lopputulos näyttää ainoastaan isolta. Nyt kuitenkin päivästä riippuen alkaa jo pärjätä pelkällä viitalla, kunhan muistaa pukea lämpöiset vaatteet alle. Ja voi miten kiva fiilis viitta päällä on!

Viitasta puheen ollen, minulla oli lyhyt boheemi kausi joitakin vuosia sitten. Siitä on juuri sen verran aikaa, että tämän kevään 70-luvusta inspiroituneet trendit saavat minut innostumaan. Kaikki ne hippihuitalapaidat, paisley-kuviot ja leveät lahkeet – aivan ihania! Sinänsä melko koomista, ettei ole kuin hetki, kun fiilistelin äärimmilleen vietyä minimalismia ja normcorea. Niinhän se tosin aina menee: ensin fiilistellään yhtä ja sitten hetken päästä ihan toista.

Päällä kuvissa:
villahattu – h&m / svetari – Pure Waste /viitta – Seppälä / housut – American Apparel / vyö – äidin vanha / nilkkurit – Bianco

reetta vee 3reetta vahanen hattu päässä 2reetta vee
Kuvat – Tiia Leppäkoski

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *