Tyyli

Blondi mikä blondi

hupparimekko4 hupparimekko2 Muistan katselleeni tätä asua viime keväänä (tai aiemmin, Pinterestissä aika tuntuu kovin suhteelliselta) ja harmitelleeni, etten omista harmaata Niken hupparia. Muutama viikko sitten sama asu tuli uudestaan vastaan ja koin pienen ahaa-elämyksen tajutessani, että omistan ihan vastaavan vaatekappaleen, vaikkei Niken olekaan. Ai miten niin sytyttää hitaasti?
Blondi mikä blondi.

Olen ennenkin kirjoittanut inspiraatiosta ja sen etsimisestä. Itse innostun monesta: elokuvista, ystävistä, vastaantulijoita, mutta kaikkein eniten Pinterestistä. Sivusto on tällaiselle visuaaliselle fiilistelijälle loputon ideapankki, oli kyseessä sitten muoti ja tyyli, sisustaminen, typografia tai vaikka matkailu. Pinterest onkin kaikista sosiaalisen median kanavista ehdoton suosikkini ja päivittäin käytössä.

Suurimmaksi osaksi pinnailuni liittyvät muotiin ja sisustukseen, mutta viime aikoina olen alkanut käyttää Pinterestiä myös ideoiden puutteessa reseptien etsimiseen. Visuaalisena ihmisenä nautin siitä, että näen ruoka-annoksien kuvat ja voin niiden perusteella valita haluamani reseptin. Viime viikolla löysin erinomaisen aasialaisen reseptin, kun etsin helppoa kokattavaa Kungfu Girlinkaveriksi!

Päivän asu:
hihaton huppari – BikBok / hame – Kappahl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply