tunteella 1Vincent Van Gogh sanoi, että ”what is done in love is done well.” Enkä voisi olla yhtään enempää samaa mieltä. Sen lisäksi inspiroidun aivan valtavasti sellaisista tyypeistä, jotka suhtautuvat työhönsä rakkaudella.

Siispä kun sain kutsun Hiusmuotoilua Tunteella -kampaamon, kynsisalonki For Youn ja Kukka Fiorin järjestämään blogipäivään, ilmoittauduin mukaan ilomielin.

tunteella 3tunteella 2tunteella 4Kun sitten astuin viime tiistaina ulkona vallitsevasta loskakelistä kampaamoon sisään, sain vastaani lämpimiä hymyjä sekä kainalosauvan kanssa kävelevän Tunteella-kampaamon perustajan Riikan, joka oli vain muutamaa päivää aiemmin ehtinyt murtaa varpaansa, mutta siitä huolimatta hääräili liikkeessä aurinkoisena ja puheliaana.

Hiukseni värjäsi ja leikkasi Essi, jonka kanssa juttelin ummet ja lammet erilaisista hiustrendeistä ja joka muistutti minua siitä, että tällaiselle lättätukalle on huomattavaa hyötyä hiusten värjäämisestä. Tästä myöhemmin, mutta siihen mennessä: uskokaa pois.

For Youssa minua odottelivat liikkeen omistaja, kynsiteknikko Hanna sekä meikkaaja-maskeeraaja Iida-Maria, jotka loihtivat minulle sekä meikin että pirteän petrolin sävyiset kestolakkaukset. Mietelauseilla, tarinoilla ja unelmilla kuorrutettuna.

Vielä iltapäivällä olin melko harmaa ja nuutunen näköinen tapaus, mutta illalla kotiin saapui Kukka Fiorin suloiset kukat mukanaan hemmoteltu ja kauniiksi itsensä tunteva nuori nainen. Että kiitos vain koko porukalle, tuhannesti ja enemmänkin! <3

tunteella 8tunteella 7tunteella 6Mikäli satut sinäkin kaipailemaan hemmottelua, niin hyödynnäpä nämä helmikuun ajan voimassa olevat tarjoukset:

  • 10% alennusta Tunteella-kampaamossa leikkauksista ja värjäyksistä sekä Tunteella-Maaritin sokeroinneista ja Tunteella-Terhin ripsienpidennyksistä
  • 10% alennusta kaikista For Youn palveluista
  • 10% alennusta Kukka Fiorin kukista (tätä on pakko hyödyntää itsekin!)
  • Kysy Tunteella-kampaamosta myös Sebastianin tuotetarjouksia!
Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *