Inspiration Day 2015 2Huh, kun on viikko ollut täynnä tapahtumia ja tekemistä. Keskiviikkona olin työn puolesta Seinäjoen Taivas+Helvetti -tapahtumassa, eilen sitten taas treffaamassa koulukavereitani Helsingissä ja tänään Isan kanssa Indiedaysin Bloggers Inspiration Dayssa.

Illalla olisi vielä ollut varsinainen Indiedays Inspiration -gaala, mutta se jäi tällä kertaa väliin, sillä öh, en ollut huomannut saaneeni kutsua sinne…
Noh, eipä se ole niin justiinsa. Oikeastaan olen nukkunut viimeiset pari viikkoa aivan laittoman huonosti ja fiilistelen vain sitä, että saan huomenna loikoilla sängyssä niin pitkään kuin mahdollista. Eli ehkä yhdeksään, mutta sekin on paljon ihmiselle, joka herää arkisin kuudelta.

Bloggers Inspiration Day 2Bloggers Inspiration DayInspiration day §Lisäksi olen puuhaillut iltaisin erinäisten projektien parissa. On ollut taittotöitä ja blogihommia. Hääkorttien suunnittelua ja hakukoneiden toiminnasta puhumista.

Sitten olen myös ehtinyt lukea Pohjois-Korean vankileiriltä karanneen miehen tarinan ja keskustella lempiaiheestani elämästä. Siitä miten kaikki kuitenkin yleensä menee juuri niin kuin pitääkin ja kuinka aina pitäisi kuunnella intuitiotaan. Se on yllättävän harvoin väärässä.

Indiedays Inspiration Day 2015Ravintola MaxineInspiration Day 2015Parasta tämän päivän Bloggers Inspiration Day -tapahtumassa oli uudet ja vanhat blogituttavuudet, Fresita-Blossa-drinkki sekä tieto siitä, että Turku on Anna de Codorniun ykköskaupunki. Vaan eipä se kai mikään yllätys ollut, tietysti turkulaiset hyvää cavaa osaavat arvostaa. Tylsää oli se, että kun olisin ihan oikeasti halunnut kokeilla Olympuksen OM-D -kameraa, se ei toiminut (EDIT:kyseessä oli ilmeisesti ns. iAuto-lukitus, joka estää manuaaliasetusten testaamisen). Ehkä pitäydyn siis kuitenkin Canonissa.

Huomenna suunnitelmissa on rauhallisen aamun lisäksi kahvit Turun uudessa Fazer Caféssa ja illalla pataruokaa sekä olutmaistelua kavereiden kesken. Ehkäpä johonkin väliin myös pitkä kävely jokivarressa.

Miten sun viikko on mennyt? Entä mitä ajattelit vielä tehdä huomenna?

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ Bloggers Inspiration Day 2015 sekä muita kuulumisia ”

  1. Jei mä löysin sut!! :) Oli kiva nähä!!

    Just oon kirjottamassa eilisestä postausta :) Olis kiva lähteä käymään tänään jossain, kuten esimerkiksi Hansassa, mutta en ole vielä miettinyt tositarkoituksella jaksanko.

    1. Hehe jee! Ja joo oli hauska tavata :) Heh, onneks sunnuntaina ei oo pakko yleensö tehä mitään ja voi vaan ollakin jos ei jaksa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *