Yleinen

black and white city lights

Oversized turtleneck – MMM and H&M / necklace – H&M / wedges and tote back – Bianco 
MMM and H&M -mallistosta löytyi sekä aivan ihania että vähän vähemmän ihania vaatteita, mutta itse rakastuin sekä aiemmin nähtyyn bleiseriin että tähän jättisuureen kashmirneuleeseen, joka on päällä miellyttävä ja unelmanpehmeä. Ylipitkät hihat saavat mut näyttämään pikkulapselta tai vaihtoehtoisesti pingviiniltä, mutta jokatapauksessa ihan halittavan söpöltä. Se kyllä passaa, sillä halailu on mukavaa. Suosittelen muuten kaikkia kynnelle kykeneviä käymään noissa yhteistyömallistojen avajaisissa heti aamukahdeksalta, sillä shoppailukokemus on ihan muuta kuin mihin on totuttu. Punainen matto,kahvitarjoilu sekä erinomainen asiakaspalvelu ovat sen verran harvinaista herkkua, että paikalta lähtee hymyssä suin, vaikka rahaa olisikin palanut vähän normaalia enemmän. 
//MMM and H&M collaboration included some weird clothes as well as damn cool stuff and happened to fel in love with the blazer you saw earlier and this oversized turtleneck which is super soft and comfy. The sleeves make me look like a child or a penguin and so cute everyone wants to cuddle with me – and that just fine because I like to cuddle. By the way, I recommend everyone to go and shop at the launch of these designer collaborations as they have red carpets, coffee and impeccable customer service there in the mornings. You leave the place with a smile on your face even though you spend more money than you wanted.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mira
  22/11/2012 at 19:07

  Eikä! Mä niin pohdiskelin et miltähän mahtaa yli-iso poolopaita näyttää mut sun päällähän se nyt ainakin näyttää tietysti ihan jäätävän upealta! Ja halittavalta!

  • Reply
   reetta v.
   23/11/2012 at 11:52

   Hihi, yli-iso pooloneule on kyllä vähän liiankin söpö, että vaatii sentään korkkarit kaverikseen :D

 • Reply
  Milla
  23/11/2012 at 00:55

  vau! sulla on ihana blogi ja super upeita kuvia! :)

 • Reply
  Kristiina
  23/11/2012 at 17:28

  Tosi hyviä kuvia! :>

 • Leave a Reply