puf uhana 2Yksi eniten käyttämistäni emojeista on se harmaahiuksinen mummo. Kuvaa aika hyvin elintapojani: yhdeksältä nukkumaan, kuudelta ylös, telkkarista Avaraa luontoa ja aamupalaksi puolukoita kaurapuuron päällä. Krebaamassa olen ollut viimeksi … Niin kauan sitten, etten edes muista.

Ei nimittäin oikein kiinnosta. Jorata pikkutunneille asti Dynamossa tai humaltua edullisesta oluesta, talsia kotiin pilkun jälkeen ja nukkua iltapäivään asti. Mieluummin menen vain nukkumaan ja herään aikaisin. Alkoholinjuontinikin rajoittuu lähinnä hyvien viinien maisteluun ruoan kanssa.

puf 2puf uhanapuf 5Ei sillä ettenkö pitäisi hyvistä bileistä. Rakastan sellaisia. Mutta en voi sietää kovaäänisiä yökerhoja, joissa ihmiset tönivät toisiaan ja joissa menee väkisinkin niin myöhään, että unirytmi on monta päivää sekaisin.

Sen sijaan rakastan viinintäyteisiä illallisia sekä paikkoja, joissa musiikki ei soi niin kovalla, etteikö nissä voisi keskustella, ja kotibileitä, jotka jatkuvat myöhään, mutta eivät pääty yökerhoon.

Lyhyesti siis: rakastan iltoja, joina voin keskustella toisten kanssa.

puf 4puf 3puf 1Lauantaina olin kuitenkin kuukauden ikäisen PUFin avajaiskemuissa. Ne olivat ihanat.

Vedin ihan nätit vaatteet päälle ja meikkasinkin niin tummasti, että tuntui hassulta. Sitten astelin Forumiin ja hämmennyin, kuinka kauniit juhlat keskelle korttelia oli saatu luotua.

Hämyinen Forum valopilkkuineen ja lounge-musiikkeineen pisti hymyilemään. Käytävillä oli pöytiä ja tuoleja, valoja, tunnelmallista musiikkia, Kaffillarin kahvia, Gaggui Kaffelan kuppikakkuja, kirpeitä ginipohjaisia drinkkejä, kauniita tuotteita ja ihania ihmisiä. Tuli hyvä mieli. Tällaisissa paikoissa viettäisin mielelläni viikonloppuiltani. Harmi vain, ettei se ihan taida olla mahdollista.

puf 6Ja voi että miten tykkään liikkeen konseptista!

Kotimaisista vaatesuunnittelijoista ja muotoilijoista perillä pysyminen tuntuu monesti ihan tuhottoman vaikealta, mutta PUF tuo ne esille kuin tarjottimella. Lisäksi palvelu on aina ystävällistä – silloinkin, kun ei ole huumaantuneena näin kauniista puitteista ja ginipohjaisista drinkeistä.

Sekaisin ihanasta illasta, tai sitten kuppikakuista, menin ostamaankin jotain. Nimittäin lampaanvillainen Alina Piun pipon, joka istuu päähän kuin nyt hyvä pipo vain voi istua. Ja on vieläpä niin pehmeä, että tekee mieli alkaa kehräämään. Vähän ihastelin myös Coston hattuja sekä Uhana Designin villahousuja. Tai jos totta puhutaan, niin aika paljon kyllä kaikkea muutakin.

Just nyt on aika ihanaa asua Turussa. On Aurajoki, kasa huippuravintoloita sekä sitten tällaisia paikkoja kuin PUF.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *