Yleinen

back to finland

Terveisiä vasta lomalta palanneelta! Mitäs tänne kuuluu? Olen naurettavan ruskea, älyttömän pisamainen ja aivan liikaa syönyt, mutta erittäin tyytyväinen onnistuneeseen lomaan.

Tällä tekstillä ei ole muuta arvoa kuin kertoa teille, että älkää ihmetelkö tuota sivupalkissa olevaa lukijatutkimusta. Blogiin tulee lokakuun aikana muutoksia uuden inspiration-konseptin myötä ja lukijatutkimuksella halutaan vain kartottaa tietoja teistä. Jos vain siis viitsitte, vastailkaa ihmeessä siihen – vastaajien kesken arvotaan lahjakortteja. Eipä siitä sen enempää tällä kertaa, toivottavasti pian lisää sekä tästä että matkasta! :)


//Greetings from Crete! How are you doing? I have just arrived back to Finland. I am way too tanned, I have too many freckles and I have eaten too much, but I’m happy.

This blog post has no other value than to inform you about the gallup on my blog. There will be some changes next month when the new inspiration -consept is launched and the gallup is just to get some information about you. More about this and the trip later! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply