Tyyli

Asenneongelmainen muotibloggaaja

raitapaitaruutupaita2ruutupaitaOlin eilen kiukkuinen. Ärsytti. Ärsytti ihan kaikki. Ärsytti, että piti töiden jälkeen hakea uusi passi
R-kioskilta, sillä olisin halunnut kotiin laittamaan ruokaa. Turhautti käydä kaupassa hakemassa aineksia, että voisi laittaa sitä ruokaa. Ärsytti, että vaatekaappi oli sotkuinen ja ärsytti, että niin monta muutakin asiaa olisi jo pitänyt hoitaa.

Siispä hyppäsin töiden jälkeen pyörän selkään ohikulkijoille muristen ja polkaisin kaupungin läpi. Siinä jossain vaiheessa Aurajoen varrella ajellessani tajusin olevani varsin typerä. Minulla ei kerta kaikkiaan ollut mitään syytä olla kiukkuinen ja ärtynyt. Ei sitten yhtään mitään.

Rakastan ruuanlaittoa, mutta ilman aineksia se on hankalaa. Se vaatii siis kauppareissun, joten miksi olisin kiukkuinen, jos se auttaa minua tekemään jotain, mistä pidän? Uusi passi on hankittu, että pääsisin reissuun. Ja vaatekaapin sotkuisuudella ei nyt ole kerta kaikkiaan yhtään mitään merkitystä, vaikka siivottuna se onkin mukavampi. Eivätkä ne hoitamattomat asiat niin kiireellisiä olleet, että niistä tarvitsisi olla ärtynyt.

Joten päätin lopettaa kiukuttelun ja fiilistellä tulevaa reissua Budapestiin. Tehdä kauppareissusta jännittävän. Nauttia täysillä ruuanlaitosta. Haaveilla vaatekaapin siivoamisesta sadepäivänä (oh yes, parhautta) ja taputtaa itseäni olkapäälle jo hoidettujen asioiden vuoksi.

Päivän asu:
mekko – Seppälä / ruutupaita – GinaTricot / kengät – Converse / kaulakoru – Bianco

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply