Uusien alusvaatteiden ostaminen on suurin piirtein yhtä mukavaa kuin hyvin istuvien farkkujenkin: ihan kamalaa, mutta lopussa (toivottavasti) palkitsevaa.

alusvaateliike Wau lingeriealusvaateliike TurkuAika paljon riippuu ostopaikasta ja tuotemerkeistä. Ketjuliikkeistä on toki mahdollista löytää hyvin istuvia alusvaatteita, mutta hutiostoksiakin tulee helposti. Ja oma kokemukseni on, että yksi kymmenestä henkkamaukan liiveistä oikeasti kestää edes hetken käytössä. Suurin osa venyy ja vanuu nopeasti tai sitten vain kiristää ja puristaa sillä tavalla, että sitä olisi ollut mahdotonta huomata sovituskopissa.

Olin siis aika innoissani, kun sain kutsun kävelykadun päähän vastikään avattuun alusvaateliike Wau Lingerieen. Jes, nyt kyllä hankin oikeasti hyvät rintaliivit!

Simone Perele Turku 2Marlies Dekkers alusvaateliike TurkuMarlies Dekkers TurkuAlusvaatteiden ostamisessa istuvuus on kaikki kaikessa, mutta aika tärkeässä osassa on myös fiilis. Ne ehkä näkyvät (useimmiten) vain itselle, mutta niillä on monta kovin tärkeää tehtävää. Saada vaatteet näyttämään hyvältä, tukea ja mikä tärkeintä, saada käyttäjänsä tuntemaan olonsa itsevarmaksi, vahvaksi ja kauniiksi. Ei mikään helppo homma, muttei toki mahdotonkaan.

Waun valikoimissa on esimerkiksi hollantilaisen marlies dekkersin tuotteita, jotka ovat juuri sellaisia. Ihan hiton makean näköisiä ja vielä todella hyvin istuvia. Kaikin puolin aika täydellisiä siis. Näistä olin eniten kiinnostunut liikkeeseen saapuessani, mutta paikan päällä ihastuin todella kovasti myös ranskalaisen Simone Pérèlen tuotteisiin, jotka olivat aivan älyttömän suloisia. Kauniimpia alusvaatteita saa hakea! Ei siis ole ehkä ihme, että illan päätteeksi mukaani lähti liivit nimenomaan tältä merkiltä.

Simone Perele TurkuOuti Kurvinen Wau Lingeriemarlies dekkers filosofiaWaun omistaja Outi oli muuten aivan ihana tapaus! Hän jätti vuosi sitten aiemman työnsä tehdäkseen jotakin merkityksellisempää. Lopputuloksena ihana alusvaateliike Wau lingerie sekä sen huikea tuotevalikoima. Samalla hän levittääkin ilosanomaa siitä, kuinka jokainen nainen on kaunis ja kauniiden alusvaatteiden arvoinen.

Ainiin! Tiesitkö, että suomalaiset ostavat keskimäärin 1,7 rintaliivit vuodessa ja käyttävät niitä kolmesta neljään vuotta. Ehkä olisi syytä skarpata!

*Yhteistyössä Wau Lingerie

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

1 thought on “ Uusi (aivan ihana) alusvaateliike Turussa ”

  1. Tänä aivan naurettavana liikakulutuksen aikana, kun maailma uhkaa hautautua jätteseen koen kehotuksesi skarpata – ostaa lisää rintaliivejä ja käyttää niitä vähemmän aikaa – varsin kyseenalaisena.

    Ajattelen myös, että pikkuhiljaa naiset voisivat ehkä siirtyä löytämään itsevarmuutta, vahvuutta ja kauneutta jostain syvemmältä ja vähemmän helposti haihtuvasta kuin rintaliiveistä. On jopa hieman harhaanjohtavaa väittää, että sellaisia saisi mitenkään todellisesti näin. Se myös ylläpitää mielestäni naisten harhaista käsitystä siitä, että ollakseen kaunis ja vahva on näytettävä joltain (yleensä miehille mieleisiltä).

    Toivottavasti nautit löytämistäsi rintsikoistasi pitkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *