sneaker and sweatherVoitaisiinko hetkeksi palata taas hiukan pinnallisempiin aiheisiin?

Niin kuin vaikkapa siihen, kuinka parasta on, että tennaritrendi jatkuu edelleen. Huoletta voi lompsia menemään mukavat kengät jalassa ja näyttää hyvällä tuurilla vieläpä tyylikkäältä.

Olen tässä vuosien varrella nimittäin muuttunut sen verran mukavuudenhaluiseksi, etten ihan heti suostu lenkkareistani luopumaan. Ja korkokenkiä käytän vain joskus ja jouluna. Tai no en kyllä itseassa ainakaan jouluna.

v neck sweater 1adidas zx flux

Adidas ZX Flux – tennarit DefShopista / saatu*
Baggun reppu Katokosta
Jättineule h&m
Mustat pillifarkut GinaTricot

Muuten pukeutumista onkin koko tämän pimeän kuukauden ajan hallinnut jättikokoiset neuleet ja neuletakit. Logiikka menee jotakuinkin niin, että mitä lämpimämpi ja pehmeämpi, sitä parempi. Ja jos neuleen sisään voi hukkua, niin se on ihan parasta se.

Ei taida olla vaikea arvata, etten juuri välitä marraskuusta? Pienillä jutuilla – kuten vaikkapa niillä jättineuleilla ja lämpimällä pipolla – saa tästä ihan mukavan kuukauden.

V svetarisw sn 2Tätä asua valitessani mietin myös, kuinka paljon nykyään tykkään vaatekaapistani ja sen sisällöstä.

Olen KonMari-projektin jälkeen karsinut sieltä jotakin pois, ostanut muutaman uuden jutun ja pitänyt jokaisen vaatekappaleen nätisti viikattuna. Tietysti edelleen iskee sellaisia ”pakko saada tollanen” -fiiliksiä ja joskus tekee hutiostoksiakin, mutta ehkä askel parempaan suuntaan – kohti toimivaa vaatekaappia ja järkevää kuluttamista – on kuitenkin otettu.

Parasta on kuitenkin se, että nautin pukeutumisesta ja vaatteistani. Niin hölmöltä kuin se kuulostaakin.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *