Yleinen

Aamupalalla

healthy breakfastSitä vaan, että smoothieihin ei kannata summamutikassa tunkea ihan mitä tahansa. Noin niin kuin esimerkkinä voisin mainita puolukka-vihersmoothien – ihan kaamean makuista.

Sen sijaan suosittelen kokeilemaan banaanijädeä Emman ohjeella – ihan tajuttoman hyvää ja naurettavan helppoa, mikäli tehosekoitin vain kestää jäisten banaanien soseuttamisen. Kannattaa kyllä tarkkaan harkita, kokeileeko tätä alkuunkaan, sillä koukkuun jää jo ensimmäisellä kerralla, ja kohta huomaa pitävänsä koko ajan pakastimessa paria banaania, jotta voi milloin tahansa tehdä uuden satsin. Ja ai että, kuinka hyvä aamupala tuleekaan proteiinipannareista ja banaanijädestä! Takuulla parempaa kuin epäonnistunut vihersmoothie.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ansku
  01/03/2015 at 16:13

  Mä laitan kyllä puolukkaa vihersmoothieen, mutta toisaalta, laitan siihen niin paljon muutakin ettei se taida olla vain viherpirtelö. Omaani kuuluu avokadoa, lehtikaalia, tyrniä, puolukkaa, mustikkaa, banaania jne :)

  http://www.peaceandstyle.fi

  • Reply
   Reetta V.
   01/03/2015 at 16:26

   No toi kuulostaa jo hyvältä! Mulla taisi olla vaan lehtikaalia, avokadoa & puolukkaa ja se ei kyllä ollut järin hyvää. :D

  Leave a Reply