rag_bone_sweaterOlin ajatellut tänään raapustaa jotain hassunhauskaa tänne blogiin, mutta eilen illalla iskenyt ja tänään vain pahentunut allergia ei jätä pahemmin tilaa millekään aivotoiminnalle. Kaikki energia ja keskittymiskyky menee siihen, ettei räkä valu näppikselle, tai että pysyisi jotenkuten kasassa päivän 126. aivastuksen kohdalla. Taidan siis skipata myös illaksi suunnitelemani astangajooga-tunnin ja vetää litratolkulla teetä ja pari allergialääkettä sekä linnoittautua sohvan kulmaan haaveilemaan siedätyshoidosta. Poikaystävä on onneksi lupautumaan pitämään huolta tänään.

Nauttikaa te kuitenkin näistä viikonloppuna otetuista asukuvista!

streetstyle_muotibloggaaja reetan_naama_tukkasilmilla

Muistatteko, kun Budapestin reissun jälkeen kerroin tarvitsevani oikeasti mukavat kengät, joilla tarvittaessa mikä tahansa kaupunkiloma ja suuret kävelykilometrimäärät onnistuisivat vaivatta? No tässä ne nyt olisivat: Niken Air Maxit. Päädyin pohdintojen ja suositusten jälkeen näihin, vaikka myös Niken Air Force 1 -malli houkutti kovasti. Air Maxien ylivoimainen pehmeys vei kuitenkin voiton.

Näistä kengistä äitikin voi olla tyytyväinen, kun pohjaa on riittävästi ja sekin on sopivasti jalalle muotoiltu! Kengät on ihan tajuttoman mukavat. Että hyvästi vaan korkkarit.

Eihän tässä siis muu taida auttaa kuin varata seuraava kaupunkiloma ja laittaa tennarit oikeasti testiin!

Päivän asu:
Neule – h&m / mustat pillifarkut – Pieces / parka-takki – Cubus / lauku – Zara / tennarit – Nike

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *