a gorgeous sunset in TurkuSori vaan turkulaiset, mutta meikäläisen asunnosta näkee kaupungin parhaat auringonlaskut.

En tosin mene vannomaan, etteikö ne olisi vielä tätäkin paremmat esimerkiksi Ruissalon Kuuvannokasta tuijoteltuna, mutta kyllä näistä ylimmän kerroksen ikkunoista aika komeat näkymät on iltaisin. Pari kertaa on meinannut ruoka jäähtyä, kun illallisen aikaan laskeva aurinko on lumonnut ruokailijat.

Maisema on yksi asia, jota asuntoa etsiessä ja näytöissä juostessa ei edes tajunnut pahemmin ajatella. Sitä kiinnitti huomiota lähinnä seiniin, lattiaan ja keittiöön. Saattoi vilkaista ikkunoista ja kohauttaa olkapäitä. Tätäkin asuntoa katsellessani ihastelin valkoista lankkulattiaa ja rempattua keittiötä – maiseman ajattelin vain olevan hiukan tylsä.

Totuus paljastui vasta muuton jälkeen, kun pääsi todistamaan ensimmäistä kertaa hehkuvaa auringonlaskua oman kodin ikkunoista. Syksyn myötä naapurin puutkin muuttuivat hehkuvan oransseiksi. Ai että meikäläisellä kävi munkki!

Kyllä täällä kelpaa asustella. Jos meinaan mietitte, mitkä on fiilikset näin asuntovelallisena.

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *