Gatsby 2Vuosi vaihtui ja lupaukset, tai siis tavoitteet, ovat edelleen tekemättä. Toivun vieläkin juhlista.

Ja mitkä juhlat ne olivatkaan! Hapsuja, höyheniä, pukuja, loistetta, charlestonia, samppanjaa, salasanoja sekä salatehtäviä. Niin paljon naurua ja vähän kai pahennustakin.

Gatsby reetta 3Gatsby 1Kuohuviinin ja väen määrästä huolimatta rikki meni vain yksi vaivainen lasi, ja asuntokin oltiin siivottu entiseen kuntoonsa seuraavana päivänä kahteen mennessä.

Juhlat jatkuivat aamukuuteen saakka (anteeksi vaan, naapurit), eikä kukaan tainnut lähteä yökerhoon juhlimaan, vaan pysyivät visusti salakapakassa. Juuri niin kuin toivoinkin!

Annika 1GAtsby 3Gastby reetta 1Seuraavana päivänä poppareita lattialta imuroidessa ja skumppatahroja mopatessa tuntui siltä, ettei hetkeen tarvitse jätjestää uusia kemuja, mutta nyt pari päivää myöhemmin tuntuu jo siltä, että miksei ensi vuonnakin. Tuo yksi vaaleatukkainen daami yrittää kyllä houkutella Bangkokiin silloin. Jaa’a, saapa nähdä.

Tällä hetkellä istunkin Helsinki-Vantaan lentokentällä odottelemassa lentoa lähteväksi kohti Andalusiaa. Palataan viikon tai vähän reilun päästä. Toiveikasta uutta vuotta! <3

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

2 thoughts on “ A Little Party Never Killed Nobody ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *