Do something today that your future self will thank you for.Joulua!

Yön yli haudutettua riisipuuroa, saunomista pitkän kaavan mukaan, Lumiukko ja joulurauhan julistus, graavattua lohta ja piimäjuustoa, perhe, kaikki rakkaimmat.

Pakko se vain on myöntää, että vaikka olen ollut aikamoinen antijouluihminen, eikä joulu nyt vieläkään ole ihan suosikkijuhliani, on se muuttunut viime vuosina kuitenkin aika kivaksi. Ihan vähän olen jopa kuunnellut joululaulujakin tässä muutaman viimeisen viikon aikana. Leiponut ja syönyt pipareita sinihomejuustolla. Juonut glögiä ja koittanut rauhoittua. Lahjat sen sijaan aiheuttavat edelleen ristiriitaisia tunteita. Eniten tykkään yhdessä vietetystä ajasta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Viime joulusta muistan naurun, lämpöisen tunteen ja monta päivää kestäneen ähkyn, kun suklaan ja muiden herkkujen syömistä ei vain voinut lopettaa. Ehkä tänä jouluna koitan vähän hillitä itseäni.

Ennen kaikkea haluan nyt kuitenkin toivottaa rentouttavaa, rauhallista sekä rakkauden- ja nauruntäyteistä joulua! <3

Posted by:Reetta V.

Kauniissa Suomen Turussa asuva pöytälaatikkorunoilija, intohimoinen valokuvaaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, pehmeää kahvia, värikkäitä matkoja, joogaamista sekä unelmien tavoittelemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *